“خورش به” یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.
مواد لازم برای خورش به اصفهانی:
گوشت خورشی 300 گرم
به خورد شده 3 لیوان
آلو خشک 25 عدد
پیاز خورد شده 1 لیوان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه
روغن کنجد 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه خورش به اصفهانی:
ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 1 ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.
در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو های خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت 30 دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.
نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی:
خورش به اصفهانی جزو انواع خورش می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت می باشد.
خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.
منبع: www.namnak.com
دیدگاهتان را بنویسید