خورش به اصفهانی

 

“خورش به” یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.

مواد لازم برای خورش به اصفهانی:

گوشت خورشی ۳۰۰ گرم

به خورد شده ۳ لیوان

آلو خشک ۲۵ عدد

پیاز خورد شده ۱ لیوان

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری

شکر ۱ قاشق غذا خوری

زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه

روغن کنجد ۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش به اصفهانی:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو های خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی:

خورش به اصفهانی جزو انواع خورش می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت می باشد.

خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

 

منبع: www.namnak.com

 

خورش به اصفهانی

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *