“خورش به” یک خورش اصیل و سنتی اصفهانی می باشد که آن را هم به صورت شیرین و هم ملس درست می کنند و طعم عالی و دلچسبی دارد.

مواد لازم برای خورش به اصفهانی:

گوشت خورشی 300 گرم

به خورد شده 3 لیوان

آلو خشک 25 عدد

پیاز خورد شده 1 لیوان

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری

شکر 1 قاشق غذا خوری

زعفران، زردچوبه، نمک به میزان دلخواه

روغن کنجد 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه خورش به اصفهانی:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت 1 ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند.

در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو های خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت 30 دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.

نکات تکمیلی در مورد خورش به اصفهانی:

خورش به اصفهانی جزو انواع خورش می باشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت می باشد.

خورش به اصفهانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب می باشد.

 

منبع: www.namnak.com

 

خورش به اصفهانی

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *