گردشگری ایران

خورش سلک

خورش سلک

 

مواد لازم

گوشت چرخ کرده 300 گرم

لپه 2/1 پیمانه – پیاز 2 عدد

 اسفناج خرد شده 700 گرم

 آب نارنج به میزان لازم

نمک ، فلفل و ادویه به مقدار لازم

 آب 5/2 پیمانه

طرز تهیه

ابتدا یک عدد پیاز رنده شده را با گوشت چرخ شده و نمک و فلفل مخلوط کرده وآنرا ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند آنرا بصورت کوفته ریزه در آورده و در روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم . پیاز دیکر را نگینی خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا طلایی شود سپس اسفناج خرد شده را به آن اضافه کرده و لپه را نیز اضافه می کنیم . دو پیمانه آب را اضافه کرده و حرارت را کمی تند می کنیم زمانیکه خورش جوش آمد گوشت را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه نموده و حرارت را ملایم می کنیم تا خورش پخته و جا بیفتد یک ربع آخر نارنج را اضافه می نمائیم و خورش را از روی حرارت برداشته و با پلو سرو می کنیم .

نکته : بهتر است لپه را از قبل خیس نموده و یا آنرا نیم پز نموده و درون غذا بریزیم .

منبع: www.cooking24.ir

خورش سلک

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *