گردشگری ایران

دمی بلغور جو تهران

دمی بلغور جو تهران

دمی بلغور جو یکی از غذاهای محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می‌شود.

مواد لازم:

  • بلغور جو ۲۰۰گرم
  • لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود جمعا ۱۵۰ گرم
  • آب ۱لیتر
  • عدس ۷۰گرم
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج) ۳۰۰گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم
  • پیاز داغ ۲ ق س
  • نعنا ۱ ق س
  • برنج ۱۰۰گرم
  • ماست چکیده برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه:

بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

منبع:

 ویکی کتاب

www.dolan.ir

دمی بلغور جو تهران

دیدگاه‌ها

2 پاسخ به “دمی بلغور جو تهران”

  1. آموزش وردپرس نیم‌رخ

    سایت شما واقعا بی نظیره.بهترین سایتیه که دیدم واقعا.جا داره تشکر و قدردانی کنم از تمام دست اندرکاران و یه خسته نباشید حسابی بگم.

    1. زهرا مرادی نیم‌رخ
      زهرا مرادی

      باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      بسیار ممنونم از لطف و محبت شما نسبت به سایت ما…
      بسیار خوشحالیم که سایت ما مورد رضایت شما بازدید کننده ی عزیز واقع شده است…
      موفق باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *