قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

دو پیازه‌ ی میگو (غذای محلی جنوب)

دو پیازه‌ی میگو

 

مواد لازم:

میگو‌ی پاک شده                 ۵۰۰ گرم

پیاز                                     ۱ کیلوگرم

رب گوجه فرنگی                  ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

روغن                                  ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و ادویه               مقداری

 

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را پاک کرده و سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

میگوها را نیز تمیز می‌کنیم. سپس به همراه پیازها در ظرفی روی حرارت اجاق گاز می‌گذاریم و در ظرف را می بندیم و حرارت اجاق را کم می کنیم تا آب پیاز به خورد میگوها برود.

آن‌گاه کمی روغن در ظرف ریخته و میگوها را سرخ می‌کنیم.

در این هنگام ادویه را اضافه می‌کنیم و یک تفت می‌دهیم.

بعد نمک و فلفل و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

سپس حرارت اجاق را کم کرده و چند دقیقه می‌گذاریم تا کمی بپزد.

آن‌گاه در ظرف مورد نظر کشیده و سرو می‌کنیم.

نکته :

بعضی ها مواد دیگری مثل سیب زمینی و سیر و فلفل دلمه ای سرخ شده هم به آن اضافه می کنند.

لزومی ندارد این غذا با برنج سرو شود، چون خورش نیست و خوراک است، ولی با برنج هم خوب می شود.

رویا کیانی

هفته نامه محلی نصیر بوشهر

دوپیازه ی میگو،غذای محلی جنوب

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

جزیره هرمز

جزیره هرمز جزیره هرمز به مساحت ۴۲ کیلومتر ودر ۸ کیلومتری بندرعباس قرار دارد. این …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *