قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

رشته پلو قیصی آذربایجان

رشته پلو قیصی آذربایجان

 

قیصی

 

مواد لازم:

برنج : ۳پیمانه
رشته پلویی: ۱ پیمانه
برگه زرد آلو: ۱۰۰گرم
قیسی: ۱۰۰گرم
کره: ۱۰۰گرم
پیاز داغ : ۳ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق سوپخوری
دارچین: ۱ قاشق چایخوری
انرژی کل ۲۵۰۰کیلوگرم

روش تهیه:

برنج را که ۳ساعت قبل با نمک خیس کرده اید در آبجوش بریزید. در حد آبکش شدن که رسید رشته پلویی را اضافه کنید. چند جوش که زد آن را آبکش نمایید. برگه زرد آلو و قیسی را حدود نیم ساعت در آب گرم خیس کنید و بعد آن را شسته و با کره داغ شده در ظرفی بریزید و روی آن را پیاز داغ، شکر، زرد چوبه و فلفل بریزید و کمی تفت دهید. زعفران را نیز اضافه کنید. کف قابلمه را از مواد تکه دیگ مورد علاقه تان قرار دهید. کمی برنج آبکش شده روی آن بریزید و سپس از مواد لابلای برنج بریزید و اجازه دهید تا برنج دم بکشد. برنج را در ظرف مناسب ریخته، روی آن را با برگه های قیسی، کمی دارچین، خلال پسته و در صورت دلخواه فیله مرغ سرخ شده تزیین کنید.

درباره ی مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

آبگوشت بامیه ایلام

  آبگوشت بامیه یا آو گوشت بامیه یکی از غذاهای استان ایلام است. مواد اولیه: …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *