دسته‌ها
استان گیلان غذاهای محلی

سیرابیج

سیرابیج

سیرابیج

سیرابیج یا سیرواویج از غذاهای سنتی گیلان است.

مواد لازم:

تخم­ مرغ — ۶عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ­کردن) — به مقدار لازم
زردچوبه (پودرشده) — ۱قاشق چای خوری
نمک — به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه — به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- برگ سیر را در مقداری روغن کمی تفت دهید تا نرم شود.

۲. زردچوبه را به برگ سیر بیفزایید و تفت دهید.

۳. تخم­مرغ­ها را در ظرفی ریخته، با همزن­دستی ­بزنید تا یکدست شود. سپس نمک و فلفل را به آن بیفزایید و هم بزنید.

۴. تخم‌مرغ­های زده شده را به برگ سیر بیفزایید و بگذارید کمی بسته شود.

۵. زمانی که تخم­مرغ تقریباً بسته شد، مواد را به آرامی با هم مخلوط کنید تا به طور یکنواخت سرخ شوند، سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بریزید.

از مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.