سیرانار
سیرانار از غذاهای سنتی مازندران است. خواص درمانی سیرانار: این غذا دارای پروتئین بالایی است. استفاده از دانههای انار که سرشار از ویتامین C است میتواند در افزایش جذب آهن غذا موثر باشد بدین ترتیب استفاده از سیرانار برای بیماران دچار کم خونی و فقر آهن مفید است. هم چنین استفاده از گوشت اردک (گوشت سفید)، خوردن غذا را برای بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی – عروقی و چربی خون بالا مناسب میکند.
مواد لازم:
اردک یک کیلوگرم
دانههای انار خشک شده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
شکر قرمز ۵۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب یک لیتر
طرز تهیه:
۱ – اردک را با مقداری پیاز و نمک میپزند.
۲ – پیاز و سیر را حلقه حلقه خرد کرده همراه با تخم انار سرخ میکنند.
۳ – شکر لله shaker lale (شکر قرمز) را به عنوان چاشنی به مواد اضافه میکنند و میگذارند به مدت ۵ دقیقه با آن بپزد.
۴ – مواد آماده شده را به اردک میافزایند.
۵ – سیرانار با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه آماده خواهد شد.
دیدگاهتان را بنویسید