سیرانار

سیر اناز

سیرانار از غذاهای سنتی مازندران است. خواص درمانی سیرانار: این غذا دارای پروتئین بالایی است. استفاده از دانه‌های انار که سرشار از ویتامین C است می‌تواند در افزایش جذب آهن غذا موثر باشد بدین ترتیب استفاده از سیرانار برای بیماران دچار کم خونی و فقر آهن مفید است. هم چنین استفاده از گوشت اردک (گوشت سفید)، خوردن غذا را برای بیماران مبتلا به بیماری‌های قلبی – عروقی و چربی خون بالا مناسب می‌کند.

مواد لازم:

اردک یک کیلوگرم
دانه‌های انار خشک شده ۱۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
شکر قرمز ۵۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
آب یک لیتر

طرز تهیه:

۱ – اردک را با مقداری پیاز و نمک می‌پزند.

۲ – پیاز و سیر را حلقه حلقه خرد کرده همراه با تخم انار سرخ می‌کنند.

۳ – شکر لله shaker lale (شکر قرمز) را به عنوان چاشنی به مواد اضافه می‌کنند و می‌گذارند به مدت ۵ دقیقه با آن بپزد.

۴ – مواد آماده شده را به اردک می‌افزایند.

۵ – سیرانار با شعله کم به مدت ۲۰ دقیقه آماده خواهد شد.

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *