مواد لازم:
عدس 2 تا 3 پیمانه پلوپز
پیاز 3 تا 4 عدد
استاک(قرص) گوشت 1 عدد
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری
نمک فلفل، زردچوبه و آبلیمو و روغن به میزان لازم
سیب زمینی 2 عدد
طرز تهیه :
عدس رو با کمی آب و سیب زمینی و استاک بذارید بپزه. وقتی پخت، اونو با گوشت کوب برقی بزنید تا حسابی له بشه.
جداگانه پیاز ها رو خلالی کنید و با روغن بذارید سرخ بشه با شعله آروم، تا حسابی طلایی بشه، وقتی طلایی شد، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید. کمی از پیازها رو با رب تفت بدید تا ربش خوشرنگ بشه و توی غذا بریزید و بقیه رو واسه تزیین کنار بذارید.
پیازها رو به عدسی اضافه کنید و آبلیموی غذا رو هم اندازه کنید.
نمک و فلفل غذا رو هم اندازه کنید.
*نکته—–> به دلیل نمکی که قرصهای گوشت دارن، حواستون باشه توی ریختن نمک زیاده روی نکنید که اصلا چیز خوبی نیست.
آقا عدسی اصفهان این طعم نمیده…خواهش میکنم طرز صحیح اونو یاد بدید…مثلا من مطمئن هستم آویشن به مقدار زیاد در اون هست که جزو اصلی ترین مواد آن است ولی هیچ کس کوچکترین اشاره ای به آن نکرده
باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
ممنونم از اطلاعاتی که شما راجع به این عدسی اصفهانی به ما دادید و خوشحال میشویم که اگر طرز صحیح این غذا را میدانید برای ما ارسال کنید…
باسپاس از شما…
موفق باشید…
عالی بود
باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
ممنونم از لطف شما…
موفق باشید…