کلوچه خرمایی زابلی

کلوچه خرمایی زابلی

کلوچه

مواد لازم برای تهیه کلوچه محلی خرمایی :
آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه(بادیو)کنجد و خرما می باشد

طرز تهیه خمیر :

ابتدا خمیر مایه را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده سپس در یک ظرفی آب و روغن و خمیر مایه حل شده و رازیانه و سیاه دانه را میریزیم و آرد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم آرد باید به اندازه ای اضافه گردد که خمیر به دست نچسبد روی خمیر پارچه تمیزی می اندازیم و خمیر را به مدت ۲-۳ساعت در هوای اتاق می گذاریم البته پس ازیک ساعت خمیر را دوباره با روغن ورز می دهیم ..
از طرفی روغن را در ظرفی داغ کرده و هسته خرماها را جدا میکنیم وخرماها را در روغن سرخ می کنیم وقتی خمیر آماده شد به اندازه دلخواه جدا کرده و گرد میکنیم (در اصطلاح محلی چونه میکنیم) چونه های خمیر را به مدت کوتاهی کنار می گذاریم سپس انها را با وردنه پهن کرده و خرما را داخل آن میگذاریم و سه طرف آنرا روی هم میگذاریم تا شکل مثلثی به خود بگیرد مرحله بعد شانه زدن برای زیبایی و سوزن زدن که با نوک تیز چاقو،چنگال و یا چیزی شبیه به آن میتوانید انجام دهید این کاربرای پف نکردن کلوچه است حال کلوچه ما آماده پختن است.

منبع :mysistan.loxblog.com

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *