قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

کلوچه خرمایی زابلی

کلوچه خرمایی زابلی

کلوچه

مواد لازم برای تهیه کلوچه محلی خرمایی :
آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه(بادیو)کنجد و خرما می باشد

طرز تهیه خمیر :

ابتدا خمیر مایه را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده سپس در یک ظرفی آب و روغن و خمیر مایه حل شده و رازیانه و سیاه دانه را میریزیم و آرد را به آن اضافه می کنیم و ورز می دهیم آرد باید به اندازه ای اضافه گردد که خمیر به دست نچسبد روی خمیر پارچه تمیزی می اندازیم و خمیر را به مدت ۲-۳ساعت در هوای اتاق می گذاریم البته پس ازیک ساعت خمیر را دوباره با روغن ورز می دهیم ..
از طرفی روغن را در ظرفی داغ کرده و هسته خرماها را جدا میکنیم وخرماها را در روغن سرخ می کنیم وقتی خمیر آماده شد به اندازه دلخواه جدا کرده و گرد میکنیم (در اصطلاح محلی چونه میکنیم) چونه های خمیر را به مدت کوتاهی کنار می گذاریم سپس انها را با وردنه پهن کرده و خرما را داخل آن میگذاریم و سه طرف آنرا روی هم میگذاریم تا شکل مثلثی به خود بگیرد مرحله بعد شانه زدن برای زیبایی و سوزن زدن که با نوک تیز چاقو،چنگال و یا چیزی شبیه به آن میتوانید انجام دهید این کاربرای پف نکردن کلوچه است حال کلوچه ما آماده پختن است.

منبع :mysistan.loxblog.com

درباره ی مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

خورش کدو و گردو

  خورش کدو و گردو یا خورش کدو و گردو دامغانی یکی از غذاهای محلی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *