گردشگری ایران

لونگی مرغ

لونگی مرغ

لونگی

لونگی غذای محلی منطقه ویلکیج ، تالش و استارا میباشد.

مواد لازم:

گردو: ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط: یک عدد رنده شده
رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه، به میزان کافی
مرغ: یک عدد کامل
گلپر: یک قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

گردوها را آسیاب کرده و پیاز رنده شده نمک وفلفل و رب آلوچه و گلپر را با هم مخلوط می‌کنیم‌و بعد داخل شکم مرغ ریخته و شکم آن رامی‌دوزیم. سپس کمی از رب آلوچه را روی مرغ‌ریخته و مرغ را سرخ می‌کنیم و با یک لیوان آب‌می‌گذاریم بپزد. حدود یک ربع برای پخت آن‌کافی است.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *