قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

نان محلی اصقول

نان محلی اصقول

اصقول

در هر خانه قدیمی  اصقول محلی به نام مطبخ وجود دارد.در یک گوشه مطبخ تنور ساخته می شد.که ارتفاع ان از سطح زمین حدود یک متر بود.تنور ها با گل مخصوص وبوسیله افرادی که در این کار مهارت داشتند به شکل استوانه ساخته شده ودر پایین سوراخی برای خارج کردن خاکستر وجود دارد وهم چنین نقش هواکش را دارد.

اصقول1

برای گرم کردن تنور از “چرخه”یا “چرخوله”یا “چوب”استفاده می کردند.در دوطرف تنور سکویی ساخته می شد.معمولا دختران قبل از ازدواج نان پختن را یاد می گرفتند وهر خانواده نان مورد نیاز خود را در منزل می پخت.در روستا چند نفر خانم هم هستند که در این کار مهارت زیادی دارند ودر عزا وعروسی اقدام به پخت نان در حجم بالا می نمایند.

اصقول3

منبع :وبلاگ اصقول

درباره ی مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

نافله خوزستانی

  نافله یکی از چندین غذای سنتی و محلی خوزستانی‌هاست. گوشت چرخ کرده و آرد …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *