نان رمضان تبریز

نان رمضان تبریز در ایام ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره افطار روزه داران است. این نان خوشمزه به روش زیر تهیه می شود.

نان رمضان  4300

مواد لازم : آرد: 600 گرم شکر:140 گرم روغن مایع : 100 گرم کره: 40 گرم خمیرمایع فوری: 10 گرم نمک: 10 گرم بهبود دهنده: 10 گرم تخم مرغ: 3 عدد طرز تهیه : همه موادر وبه غیراز آرد با هم حسابی مخلوط میکنی به هرترتیبی که دوستداری ! ( به قول قناد لازم نیست هزارتا ظرف کثیف کنی ! همش رو بریز تو یه ظرف و با همزن بزن!) بعد آرد رو رو مواد الک میکنی ، آرد رو کم یا زیاد نمیکنی با همین مقدار ارد اونقدر مواد رو ورز میدی تا خمیر یکدست مثل مرمربشه. بعدش کف قالب کاغذ روغنی میندازی و روش پهن میکنی هرنقش و نگاری خواستی روش میزنی . زرده تخم مرغ رو با کمی وانیل هم میزنی و با قم مو میمالی روی نو ن و بعد کنجد رو میپاشی. داخل فر گرم با درجه حرارت 200 درجه سانتی گراد به مدت 40 تا 50 دقیقه قرار میدی .وقتی رنگ روی نون به دلخواهت رسید ازتوفردرمیاری ، به مقدار مساوی عسل و شیره انگور رو با هم مخلوط میکنی و وقتی هنوز نون داغه با قلم مو روی نون میمالی بهد با انواع مغزها تزئین میکنی . نکات : فر را از قبل داغ کنین .

نان رمضان 302 نان رمضان 97 نان رمضان98 نان رمضان 049 نان رمضان 30 نان رمضان 50 نان رمضان 8 نان رمضان34 نان رمضان 4 نان رمضان

منبع :رسانه مجازی نگاه

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

4 thoughts on “نان رمضان تبریز”
  1. ممنون به خاطر سایت خوبتون . فقط دستور نان رمضان که گذاشتین خمیری تشکیل نمیشه یه موادش ناقصه اب یا شیر .لطفا اصلاح کنید

    1. باسلام و عرض ادب…
      بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      ممنونم از حسن توجه شما به مطالب سایت…فقط من دقیقا نفهمیدم این قسمتی از دستور پختی که فرمودید و شما به صورت کلی یه بار دستور پخت این نان را بفرمایید بسیار ممنون می شوم تا اصلاح کنم…
      سلامت و موفق باشید…

        1. باسلام و عرض ادب…
          بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
          ممنونم از حسن توجه شما…
          بنده می ترسم دستور پخت دقیق این نان بسیار خوشمزه را به صورت غلط بگویم و برای همین شما در اینترنت سرچ کنید و ببینید کجا دقیق تر دستور پخت را ارائه می دهد…(سایت های آشپزی بسیار زیاد و خوبی را داریم)…
          شرمنده…
          موفق و سلامت باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *