خانه / جاذبه های گردشگری / به تفکیک استان ها / استان های جنوبی / استان هرمزگان / هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه

 

هواری ماهی یا ماهی پلو یکی از غذاهای سنتی استان هرمزگان به خصوص شهر بندرعباس است. در این نوع غذا می توان از انواع ماهی ها استفاده کرد ولی بیشتر از ماهی هوور استفاده می شود.

مواد لازم‌ جهت تهیه هواری ماهی:

 

برنج‌: سه‌ پیمانه‌

 

سیر: ۲ تا ۳ حبه‌

 

نمک‌: به‌ مقدار کافی‌

 

فلفل‌ قرمز و ادویه‌: به‌ مقدار کافی‌

 

ماهی‌ (بهتر است هوور باشد): ۱۵۰ گرم‌

 

آب‌: ۶ پیمانه‌

 

پیاز متوسط خرد شده‌: ۱ عدد

 

کره‌: ۵۰ گرم‌

 

طرز تهیه‌:

برنج‌ را از قبل‌ خیس‌ می‌ کنیم‌. سپس روغن‌ را در دیگ‌ روی‌ آتش‌ ملایم‌ داغ‌ کرده‌ و پیاز را در آن‌ تفت‌ می دهیم تا طلائی‌ شود. سیر را ریز خرد کرده‌ و با زردچوبه‌ به‌ پیاز اضافه‌ می‌ کنیم‌ و کمی‌ آنها را هم می‌ می زنیم‌.

ماهی‌ را اضافه‌ کرده‌ و  ادویه‌ و فلفل‌ را می‌ ریزیم‌. ماهی‌ را در پیاز تفت‌ می‌دهیم‌ تا آب‌ ماهی‌ تمام‌ شود. سپس آب‌ را با نمک‌ اضافه‌ کرده‌ و می‌ گذاریم‌ به‌ جوش‌ بیاید. وقتی‌ چند جوش‌ خورد، برنج‌ را اضافه‌ کرده‌ و پس‌ از آن‌ که‌ آب‌ هم‌ سطح‌ برنج‌ شد برنج‌ را با کفگیر زیر و رو کرده‌ و کره‌ را کمی‌ آب‌ کرده‌ روی‌ برنج‌ می‌دهیم‌. زیر شعله‌ را کم‌ کرده‌ و زیر دیگ‌ را شعله‌ پخش‌ کن‌ و روی‌ آن‌ را دم‌ کنی‌ می‌گذاریم‌.

پس‌ از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه‌ پلو آماده‌ است‌. در صورت‌ تمایل‌ می‌ توانید ۱ پیمانه‌ گشنیز یا شوید ساطوری‌ شده‌ و ۱ پیمانه‌ لوبیا چشم‌ بلبلی‌ یا عدس‌ را هم‌ به‌ هواری اضافه‌ کنید.

منبع: www.citypedia.ir

هواری ماهی (پلو ماهی) هرمزگان + طرز تهیه

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

همچنین ببینید

خورش کدو و گردو

  خورش کدو و گردو یا خورش کدو و گردو دامغانی یکی از غذاهای محلی ...

۵ دیدگاه

  1. با سلام خیلی ممنون واقعا به روز و به درد بخور بود به امید توفیق روز افزون .

  2. سلام.ممنون بابت مطالب و وبسایت زیبایی که دارید

  3. سلام.واقعا وبسایت خوبی دارید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *