قالب وردپرس درنا توس
به کانال تلگرام سایت جامع گردشگری ایران بپیوندید

ونوشک پلو کرمانشاه

ونوشک پلو کرمانشاه یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه می باشد.

مواد لازم برای ونوشک پلو:

۲ پیمانه برنج
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده 
۱ پیمانه ونوشک تازه 
۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده 
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 
روغن 
نمک و زردچوبه 

طرز تهیه ونوشک پلو:

گوشت، ونوشک، نمک و زردچوبه را با ۱٫۵ پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. سپس روغن حیوانی یا روغن زیتون و پیاز سرخ شده به آن اضافه کنید و پس از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.
برنج را به فرم دلخواه (کته یا آبکش) بپزید. 
هنگام سرو غذا، مخلوط گوشت را لابه لای برنج در دیس بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو:

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.

ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

 

منبع: www.sarashpazpapion.com و www.namnak.com

 

 

ونوشک پلو کرمانشاه

درباره ی زهرا مرادی

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

مطلب پیشنهادی

آبگوشت بامیه ایلام

  آبگوشت بامیه یا آو گوشت بامیه یکی از غذاهای استان ایلام است. مواد اولیه: …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *