ونوشک پلو کرمانشاه

ونوشک پلو کرمانشاه یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه می باشد.

مواد لازم برای ونوشک پلو:

۲ پیمانه برنج
۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده 
۱ پیمانه ونوشک تازه 
۳ قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده 
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 
۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 
روغن 
نمک و زردچوبه 

طرز تهیه ونوشک پلو:

گوشت، ونوشک، نمک و زردچوبه را با ۱٫۵ پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. سپس روغن حیوانی یا روغن زیتون و پیاز سرخ شده به آن اضافه کنید و پس از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.
برنج را به فرم دلخواه (کته یا آبکش) بپزید. 
هنگام سرو غذا، مخلوط گوشت را لابه لای برنج در دیس بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو:

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه میباشد.

ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

 

منبع: www.sarashpazpapion.com و www.namnak.com

 

 

ونوشک پلو کرمانشاه

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *