چغرتمه

چغرتمه

مواد لازم برای ۴ نفر:

مرغ :۴۰۰ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

پیاز :۱ عدد

آب لیمو یا آب نارنج یا آبغوره به میزان لازم

رب گوجه : ۱ قاشق

نمک وزردچوبه ،دارچین وفلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه:

مرغ را باکمی آب،نمک، زردچوبه وپیازی که نگینی یا خلالی کرده ایم می گذاریم بپزد .وقتی پخت،یک ا ستکان آ ب مرغ را جدا کرده در کاسه ای کنار می گذاریم. استخوان های مرغ را جدا می کنیم وبه تکه های مربعی یا مستطیلی خرد می کنیم . یک قاشق رب رادر تابه ای ریخته با کمی روغن ، زرذچوبه ،دارچین وفلفل سیاه تفت می دهیم .مرغ ها ی تکه شده را به آن اضافه کرده در کمی روغن سرخ می کنیم تامزه اش بهتر شود و بعد آب مرغ را که کنار گذاشته ایم به آن اضافه می کنیم . آب نارنج رابه مواد اضافه می کنیم و می گذاریم تاچند جوش بزند. سپس ۲ عدد تخم مرغ را در کاسه ای جدا با چنگال می زنیم و داخل آن می ریزیم.و می گذاریم تا خودش را بگیرد . خورشت آماده است .

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *