کاکای گیلانی

کاکای گیلانی

کاکای گیلانی

کاکا

مواد لازم:

مغز گردوی :۲ قاشق سوپخوری پر میکس شده

کدوی حلوایی:۱ پیمان

آرد گندم:۱ پیمانه

تخم مرغ :۱ عدد

دارچین -هل کوبیده نمک وبگینگ پودراز هر کدام ۱ قاشق چا یخوری

شکر: نصف پیمانه

طرز تهیه:

کدو حلوایی را می پزیم پوست آن را می گیریم.آرد را با بکینگ پودر ۳ بار الک می کنیم.وشکررا هم اضافه می کنیم.شکر را بدلخواه می توان کم وزیاد کرد.اگر کدو شیرین باشد می توا ن شکر را کمتر ریخت.کدو را له و نرم کرده تخم مرع را با چنگال می رنیم همراه چند قطره آب سرد تا پف بیشتری کند.بعد همه ی مواد را با هم مخلوط کرده تا بصورت خمیر در آید .ویک ساعت در دمای محیط استراحت کند.بعد آن را به شکل دایره های کوچک در آورده در تابه ای داغ روغن می ریزم وقتی روغن داغ شد.برشته می کنیم مثل کتلت .نباید زود برگردانیم. وقتی یک طرفش خوب برشته شد (طلایی شد)بر می گر دانیم.تا له نشود

می توان بجای کدو حلوایی آرد را جا یگزین آن کرد و می توان با آرد برنج وتخم مرغ و شکرو آب و زردچوبه ودارچین یا زعفران هم درست کرد.

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *