کدو پلو 2

 

این یکی از غذاهای محلی مازندرانی است که من عاشق این غذا هستم و یکی از بهترین غذاهایی است که من دوست دارم.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

1- کدو حلوایی رسیده نصف یک کدو حلوایی کوچک
2- زیره مقداری
3- پیاز 2 عدد بزرگ
4- کره 50 گرم
5-زعفرون مقداری
فلفل و نمک و رزدچوبه
شکر در صورت نیازش

روش تهیه :

برنج رو از قبل خیس میکنیم.

پباز رو کاملا ریز خرد میکنیم و با کره تفت میدیم.کدو حلوایی رو مربع مربع خرد میکنیم وبه پیاز اضافه میکنیم .
اگه کدو شیرین نبود 1 2 ق غذاخوری شکر میریزیم.کدو رو توی کره و پیاز حسابی تفت بدید اما مراقب باشید له نشه . نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم .
حالا برنج رو میذاریم بجوشه وآبکش میکنیم و مواد کدو رولابه لای برنج میریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم.کمی زعفران آب کرده روی هر لایه میدیم.
برنج رو دم میکنیم . تخم مرغ رو هم به تعداد با کره نیمرو میکنیم و روی برنج میذاریم .

کدو پلو 1

 

 

نکته:

-در صورت تمایل میتونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید به این صورت که پیاز رو تفت بدید و وقتی طلایی شد زردچوبه اضافه کنید و بعدم گوشت چرخ شده رو بریزید و با هم خوب تفت بدید.
رب گوجه رو هم اضافه کنید و تفت بدید .در آخر کدوها و شکر و دارچین رو بریزید و ادامه مراحل . اما کدو پلو اصلی بدون گوشت تهیه میشه.

-گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده میشه . به این صورت که پیاز داغ رو آماده میکنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه میزنید و گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه میکنید و با حرارت ملایم میپزید تا هم گوجه آب بندازه و هم پخته بشه. ( بصورت یک خورش جا افتاده با آب غلیظ)
بعدهمراه با کدو پلو سرو میکنید.
-شمالی ها در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده میکنند.

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

8 thoughts on “کدو پلو ( کهی پلا یا کئی پلا – غذای مازندرانی)”
    1. باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      شما به وب ما لطف دارید و ممنونم…
      موفق باشید…

  1. سلام. وب سایتتون فوق العادست. اطفا ادامه بدید. و هر اتفاقی هم که افتاد ناامید نشید و این تلاش و کار زیبا ، فرهنگی و ارزشمند رو رها نکنید لطفا.

    1. باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      بسیار ممنونم از لطف و محبت شما نسبت به سایت ما و ممنونم از دلگرمی شما به ما…
      چشم ما فعلا حالا حالاها این سایت رو ول نخواهیم کرد و واقعا دلی این سایت رو داریم…
      موفق باشید…

    1. باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…

      باعرض پوزش ما خبر نداشتیم که این عکس کار چه کسی میباشد و خوشحالیم که بازگو فرمودید و اگر خودتان را معرفی کنید ممنون میشوم…

      موفق باشید…

  2. موفق و مؤید باشید
    دنبال یک غذای جدید بودم حتما این غذا رو امتحان میکنم
    ممنون که آموزشش رو گذاشتید

    1. باسلام و عرض ادب…
      بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
      ممنونم از حسن توجه شما…
      خوشحالیم که باعث آشنایی شما با این غذای محلی بسیار خوشمزه استان مازندران شدیم…
      موفق و سلامت باشید…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *