این یکی از غذاهای محلی مازندرانی است که من عاشق این غذا هستم و یکی از بهترین غذاهایی است که من دوست دارم.
مواد لازم برای 4 نفر:
1- کدو حلوایی رسیده نصف یک کدو حلوایی کوچک
2- زیره مقداری
3- پیاز 2 عدد بزرگ
4- کره 50 گرم
5-زعفرون مقداری
فلفل و نمک و رزدچوبه
شکر در صورت نیازش
روش تهیه :
برنج رو از قبل خیس میکنیم.
پباز رو کاملا ریز خرد میکنیم و با کره تفت میدیم.کدو حلوایی رو مربع مربع خرد میکنیم وبه پیاز اضافه میکنیم .
اگه کدو شیرین نبود 1 2 ق غذاخوری شکر میریزیم.کدو رو توی کره و پیاز حسابی تفت بدید اما مراقب باشید له نشه . نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه میکنیم .
حالا برنج رو میذاریم بجوشه وآبکش میکنیم و مواد کدو رولابه لای برنج میریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم.کمی زعفران آب کرده روی هر لایه میدیم.
برنج رو دم میکنیم . تخم مرغ رو هم به تعداد با کره نیمرو میکنیم و روی برنج میذاریم .
نکته:
-در صورت تمایل میتونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید به این صورت که پیاز رو تفت بدید و وقتی طلایی شد زردچوبه اضافه کنید و بعدم گوشت چرخ شده رو بریزید و با هم خوب تفت بدید.
رب گوجه رو هم اضافه کنید و تفت بدید .در آخر کدوها و شکر و دارچین رو بریزید و ادامه مراحل . اما کدو پلو اصلی بدون گوشت تهیه میشه.
-گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده میشه . به این صورت که پیاز داغ رو آماده میکنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه میزنید و گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه میکنید و با حرارت ملایم میپزید تا هم گوجه آب بندازه و هم پخته بشه. ( بصورت یک خورش جا افتاده با آب غلیظ)
بعدهمراه با کدو پلو سرو میکنید.
-شمالی ها در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده میکنند.
دیدگاهتان را بنویسید