اگر به غذاهای محلی نقاط مختلف علاقه دارید, این غذای محلی سبزواری را هم حتما امتحان کنید ؛این غذا با سبزی خوردن و نان و خوراک بادمجان بسیار لذیذ است.
مواد لازم برای ۶ نفر ماست چکیده و یا کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو گوجهفرنگی: ۲ کیلو تره خرد شده: ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری نعنا: خرد شده ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد پودر گردو ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری کشک: ۳ قاشق غذاخوری تخممرغ: یک یا ۲ عدد کره: ۵۰ گرم نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز: به میزان لازم روغن (حیوانی): به میزان لازم نمک: به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی میکنیم. * سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده میگذاریم تا آبش کشیده شود. * سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت میدهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخممرغ را با مخلوط کن، مخلوط میکنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن میگذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. * در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو میشود تزیین میکنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو میکنیم.
دیدگاهتان را بنویسید