کمه جوش سبزوار

 

 

 

 

 

 

 

 

اگر به غذاهای محلی نقاط مختلف علاقه دارید, این غذای محلی سبزواری را هم حتما امتحان کنید ؛این غذا با سبزی خوردن و نان و خوراک بادمجان بسیار لذیذ است.

مواد لازم برای ۶ نفر ماست چکیده و یا کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو گوجه‌فرنگی: ۲ کیلو تره خرد شده: ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری نعنا: خرد شده ۲ قاشق غذاخوری پیاز: ۲ عدد پودر گردو ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری کشک: ۳ قاشق غذاخوری تخم‌مرغ: یک یا ۲ عدد کره: ۵۰ گرم نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز: به میزان لازم روغن (حیوانی): به میزان لازم نمک: به میزان لازم طرز تهیه: * ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی می‌کنیم. * سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده می‌گذاریم تا آبش کشیده شود. * سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت می‌دهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخم‌مرغ را با مخلوط کن، مخلوط می‌کنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن می‌گذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. * در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو می‌شود تزیین می‌کنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو می‌کنیم.

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *