گردشگری ایران

کوکوی باد کوبه ای چغرتمه

کوکوی باد کوبه ای چغرتمه

 

مواد لازم:

مرغ پخته :۲۵۰ گرم(سینه مرغ یا هر قسمتی که زیاد بچه ها خوششان نمی آید بخورند .مثل پشت وگردن وکمی هم سینه)

تخم مرغ: 8 تا 10 عدد

پیاز متوسط :۱ عدد

آبلیمو: ۱ قاشق مرباخوری

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپخوری

نمک،فلفل،زردچوبه ،فلفل سیاه وقرمز وزعفران دم کردهبه میزان لازم.

آب مرغ: ۱ پیمانه

سیر : ۱حبه

طرز تهیه:

مرغ را با پیاز کمی دارچین یا زنجبیل می پزیم وآب آن را نگه می داریم.مرغها را ریش ریش یا ساطوری می کنیم . (ولی ریش ریششش قشنگ تر است ) پیاز را هم با رنده درشت رنده کرده ۴ عدد تخم مرغ را جدا گانه با ۱ قاشق مرباخوری آب سرد می زنیم وبه مرغ وپیاز اضافه کرده یک سیر متوسط را هم رنده ریز می کنیم داخل مواد و زرد چوبه و نمک کمی چون قبلا مرغ را با نمک پخته ایم فلفل سیاه وکمی فلفل قرمز و۱ قاشق مربا خوری زعفران دم کرده مثل کوکوخوب مخلوط کرده .وقتی که تابه داغ شد ۲ قاشق روغن مایع درتابه می ریزیم ومایه ی کوکو را در آن می ریزیم وموقع ریختن مایه حرارت را کم می کنیم وقتی مایه را ریختیم تابه را کمی تکان می دهیم تا مواد یکدست شود وهمه ی تابه را بپوشاند در همین لحظه د ر تابه را گذاشته وحرارت را برای چند لحظه بالا می آوریم تا کوکو پف کند بعد شعله را ملایم می کنیم .در ضمن این کوکو را نباید در تابه ی با قطر زیادوبزرگ درست کرد .تا به ای را انتخاب کنیم که قطر کم ولبه دارباشد تا قطر کوکو زیاد شود .هر دو طرف که سرخ وطلایی شد ۲ قاشق رب را در کاسه ای همراه آب مرغ با کمی زعفران و آب یک لیمو ترش و۱ قاشق مرباخوری زعفران دم کرده را خوب مخلوط کردهآرام روی کوکو می ریزیم ودرش را می گذاریم می توان بدلخواه چند برش به کوکوزد .وقتی یکمی از آب کم شد برمی گردانیم تا طرف دیگرش هم طلایی شود .تارب به خوردش برود .این غذا نباید خشک باشد .کمی مرطوب بودنش خوشمزه اش می کندواگر خشک شود سفت می شود.کوکو آماده است این غذا با نان یا برنج سرو می شود .

کوکوی باد کوبه ای چغرتمه


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *