زنان کدبانوی روستای تاریخی لاسگرد علاوه بر استادی صنایع دستی و آشپزی در پخت نان نیز سلیقه خاصی دارند. اگر سفری به روستای لاسگرد داشته باشید و این سفر در هر فصلی از سال باشد بر سر سفره مردمان این روستا نان فصل خود را می توانید ببینید و از خوردن آن لذت ببرید . زنان پر تلاش روستای لاسگرد دوازه نوع نان را در چهار فصل سال پخت می کنند ، که نان چِپاتی(لواش گرد)یکی از پر طرفدارترین نان در خانواده لاسگردی و منطقه به شمار می رود.آوازه این نان حتی به پایتخت (تهران) نیزرسیده است.حال مراحل پخت نان سنتی کیلایی( تافتون) را برای شما به تصویر کشیدیم که انشالله مورد بهره برداری شما خوبان قرار بگیرد.
من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.