گوجه پونه

گوجه پونه

گوجه پونه ایلام

 

 

این غذا را در زمان‌های گذشته چوپانان ایلامی استفاده می‌کردند

اما با طعم و مزه خوبی که دارد امروزه اکثر مردم آن را میل می‌کنند و مطمئن هستم که شما هم از درست کردن آن لذت کافی را خواهید برد.

مواد لازم :

گوجه‌فرنگی بزرگ چهار عدد

پیاز یک عدد

پونه چهار ساقه

کره دو قاشق سوپخوری

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

پیاز را خلالی خرد کرده و در کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود. گوجه‌فرنگی‌ها را هم خرد کرده و به پیاز افزوده و تفت می‌دهیم تا آب آن کاملا کشیده و سرخ شود.

ادویه ها و پونه خرد شده را افزوده و مخلوط می‌کنیم. پس از کمی تفت دادن وقتی عطر پونه بلند شد غذا حاضر است.

نظرات ۰

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *