ونوشک پلو کرمانشاه یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه می باشد.

مواد لازم برای ونوشک پلو:

2 پیمانه برنج
250 گرم گوشت چرخ کرده 
1 پیمانه ونوشک تازه 
3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده 
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 
روغن 
نمک و زردچوبه 

طرز تهیه ونوشک پلو:

گوشت، ونوشک، نمک و زردچوبه را با 1.5 پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. سپس روغن حیوانی یا روغن زیتون و پیاز سرخ شده به آن اضافه کنید و پس از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.
برنج را به فرم دلخواه (کته یا آبکش) بپزید. 
هنگام سرو غذا، مخلوط گوشت را لابه لای برنج در دیس بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید.

 

نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو:

ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد.

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد.

ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد.

 

منبع: www.sarashpazpapion.com و www.namnak.com

 

 

ونوشک پلو کرمانشاه

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *