ونوشک پلو کرمانشاه یکی از بهترین غذاهای سنتی و خوشمزه مربوط به استان کرمانشاه و شهر کرمانشاه می باشد.
مواد لازم برای ونوشک پلو:
2 پیمانه برنج
250 گرم گوشت چرخ کرده
1 پیمانه ونوشک تازه
3 قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده
2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
روغن
نمک و زردچوبه
طرز تهیه ونوشک پلو:
گوشت، ونوشک، نمک و زردچوبه را با 1.5 پیمانه آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخته شدن گوشت، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید چند جوش بخورد. سپس روغن حیوانی یا روغن زیتون و پیاز سرخ شده به آن اضافه کنید و پس از دو دقیقه حرارت را خاموش کنید.
برنج را به فرم دلخواه (کته یا آبکش) بپزید.
هنگام سرو غذا، مخلوط گوشت را لابه لای برنج در دیس بکشید و با برنج زعفرانی تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد ونوشک پلو:
ونوشک پلو جزو پلو و چلو میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد.
ونوشک پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد.
منبع: www.sarashpazpapion.com و www.namnak.com
دیدگاهتان را بنویسید