گردشگری ایران

میرزا کدو

میرزا کدو

 

میرزا کدو یک نوع میرزا قاسمی می باشد که به جای بادمجان از کدو برای طبخ آن استفاده می شود.

مواد لازم

کدو سبز 500 گرم
تخم مرغ دو عدد
سیر 1 بوته
روغن
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری
نمک
فلفل

طرز تهیه

ابتدا کدوها را خوب شسته، سپس لایه بسیار نازکی از پوست آنها را گرفته و به صورت درشت رنده می‌کنیم. سیرها را پوست گرفته، آنها را کوبیده و در روغن فراوان و با حرارت بسیار کم تفت می‌دهیم. پس از آن سیرها را از روغن خارج کرده و درون ظرف می‌ریزیم.

تخم‌مرغ‌ها را نیز جداگانه شکسته و پس از مخلوط کردن داخل روغن انداخته و سرخ می‌کنیم. درون باقیمانده روغن، کدوهای رنده شده را سرخ کرده و مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد. دقت نمایید کدو را زیاد سرخ نکن.

منبع: www.groohashpazi.blogfa.com

میرزا کدو

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *