آش انار (اراک )

 

 

 

 

مواد لازم:
برنج=1 پیمانه(200 گرم)
سبزی آش(تره-جعفری-گشنیز-نعناع)=1 کیلو
لپه=2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=3 تا 4 قاشق سوپخوری
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
انار=2 کیلو(یا رب انار 2/1 پیمانه)
گلپر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=2 تا 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
طرز تهیه:
لپه و پیاز سرخ کرده و 4 تا 5 لیوان آب را در ظرفی می‌ریزیم روی آتش ملایم می‌گذاریم کمی نمک و فلفل می‌ریزیم تا لپه کمی بپزد،بعد برنج را بدقت می‌شوییم و داخل لپه می‌ریزیم می‌گذاریم برنج کاملا بپزد و گوشت چرخ کرده را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می‌کنیم،ممکن است به این گوشت یک استکان برنج پخته شده اضافه کنیم و کوفته درست نماییم،بعد کوفته‌ها را داخل آش می‌ریزیم سبزی را نیز تمیز می‌نماییم و می‌شوییم و خرد می‌کنیم،به مایه آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آش جا بیفتد و باید برنج آش کاملا بپزد و لعاب بیندازد. آب انار را می‌گیریم و داخل آش می‌ریزیم و در آخر کار گلپر را به آش اضافه می‌کنیم و آش را در ظرف می‌ریزیم و کمی نعناع داغ روی آن می‌دهیم(با 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق سوپخوری نعناع خشک نرم،نعناع داغ درست می‌کنیم)

By زهرا مرادی (مدیر سایت)

من یک آدم کاملا عادی و معمولی هستم که عشق به کشورم ایران و گردشگری آن دارم که این عشق باعث شد این سایت را در سال ۱۳۹۲ با دوست عزیزم و یک تن از عزیزانم (حامی همیشگی این سایت) ، راه اندازی کنم.این سایت به هیچ نهاد دولتی، سازمان و یا شرکت خصوصی وابسته نیست و کاملا شخصی و خودجوش می باشد و هیچ پشتوانه ی مالی پشت این سایت وجود ندارد و تا الان با هزاران بالا و پایین های اقتصادی، این سایت را سرپا نگه داشتم و آن هم فقط به خاطر تعلق خاطر من به این سایت (مانند فرزندی برای من) و مهمتر از همه خدمت و آگاهی رسانی در زمینه گردشگری به مردم عزیز ایران می باشد. نمی دانم تا چه حد رضایت بازدیدکنندگان عزیز را فراهم کنم ولی تا آنجایی که در توانم باشد، به این کار ادامه خواهم داد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *