آش شیر یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز، دریان است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: شیر: یک لیتر گندم پوست کنده: ۳۰۰ گرم نخود: ۶۰ گرم نمک و فلفل: به میزان لازم کشمش بیدانه، گردو، بادام: جهت تزیین طرز تهیه: گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعابدار شود. سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود. در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود. در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید. در کنار این آش معمولاً فالودهی خانگی سرو میشود.
دیدگاهتان را بنویسید