دیگچه مشهدی
دیگچه مشهدی یکی غذاهای سنتی و محلی مشهدیها است که بیشتر در ماههای محرم و صفر پخته میشود.
مواد اولیه:
برنج نیم دانه و شکر: هر کدام ۵۰۰ گرم
هل ساییده شده: ۳۰ گرم
شیر: سه لیتر
زعفران و خلال پسته برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه :
* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش میریزیم تا آب نداشته باشد
*سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم میزنیم.
*زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
*در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.
حتما درست میکنم
باسلام.بسیار سپاسگزارم از حضور گرم شما…
چقدر خوب…نوش جان…
موفق باشید…