گردشگری ایران

قلیه تخم مرغ

 

قلیه تخم مرغ

 

 

قلیه تخم

مواد لازم برای تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):

تخم مرغ – ۵ عدد

سبزی (گشنیز و شوید) – نیم کیلوگرم

آرد گندم – یک پیمانه

پیاز و سیر – به میزان لازم

تمرهندی – یک قاشق غذاخوری

نمک و زردچوبه – به میزان لازم

گرد لیمو – به میزان دلخواه

روغن – به مقدار لازم

آب – به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یا گوجه نگینی خرد شده- به میزان دلخواه

طرز تهیه قلیه تخم مرغ (غذای خوزستانی):

در قابلمه مناسبی ابتدا پیاز و سپس سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سبزی های معطر را بعد از شستن و خرد کردن به مواد اضافه کنید و همراه پیاز و سیر تفت دهید. تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید و به همراه رب گوجه فرنگی به مواد اضافه کنید.

در مرحله بعد تمرهندی را در کمی آب حل و به مایه اضافه کنید.

آرد را در کمی آب حل و به سبزی ها اضافه کنید.

در مرحله آخر نمک، گرد لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و بگذارید مواد جا بیفتد.


منتشر شده

در

,

توسط

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *