مواد لازم برای پلومرغ بهشهری:
برای درست کردن پلو مرغ بهشهری به یک ساعت و سی دقیقه زمان نیازمندیم تا بتوانیم یک غذای خوشمزه محلی مازندارنی را آماده کنیم.
مواد مورد نیاز برای تهیه پلومرغ بهشهری:
- برنج 2 پیمانه
- سیب زمینی متوسط 2 عدد
- پیاز متوسط 2 عدد
- فیله مرغ 300 گرم
- نمک و زردچوبه به مقداری نیاز
- رب انار 3 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده 1 قاشق سوپخوری
- روغن مقداری
برای تهیه این غذا و برای طعم متفاوت تر آن مرغ را به دو روش می توانید بپزید:
1- استفاده از آلوها. آلوی سیاه، زرد و قرمز را با کمی آب بپزید و بعد آن را صاف کنید. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید و بعد با آلوهایی که صاف کرده اید مخلوط کنید و بگذارید خوب جا بیفتد.
2-استفاده از رب نارنج. مرغ را با یک عدد پیاز تفت دهید. دو قاشق رب نارنج را با یک پیمانه آب مخلوط کنید و بگذارید یک ساعت روی حرارت کم خوب جا بیفتد.
در هر دو روش مرغ شما خوشمزه میشود و طعم خاصی به غذایتان میدهد.
طرز تهیه پلومرغ بهشهری:
برنج را از قبل شسته و به مدت یک ساعت خیس کنید.
سپس پیازها را پوست کنده و رنده کنید. در تابه ای مقداری روغن ریخته و پیازها را در روغن سرخ کنید.
همچنین سیب زمینی ها را پوست کنده، نگینی خرد و در مقداری روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را طبق روش معمول آبکش کنید. در ته قابلمه کمی روغن ریخته، ته دیگ مناسب را بگذارید.
مقداری برنج در قابلمه بریزید و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده را بریزید. به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه بریزید.
قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه دهید پلو به مدت 45 دقیقه بپزد و یا به اصطلاح دم بکشد.
بعد از زمان پخت مناسب پلو میتوانید آن را در ظرف مورد نظر کشیده و سرو کنید.نوش جانتان
نکات تکمیلی در مورد پلومرغ بهشهری:
پلومرغ بهشهری جزو غذای محلی – مازندرانی می باشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه.
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد.
پلومرغ بهشهری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب می باشد.
منبع: www.namnak.com