گردشگری ایران

كلوچه خرمایی زابلی

كلوچه خرمایی زابلی

کلوچه

مواد لازم برای تهیه كلوچه محلی خرمایی :
آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه(بادیو)کنجد و خرما می باشد

طرز تهیه خمیر :

ابتدا خمیر مایه را در نصف لیوان آب ولرم حل كرده سپس در یك ظرفی آب و روغن و خمیر مایه حل شده و رازیانه و سیاه دانه را میریزیم و آرد را به آن اضافه می كنیم و ورز می دهیم آرد باید به اندازه ای اضافه گردد كه خمیر به دست نچسبد روی خمیر پارچه تمیزی می اندازیم و خمیر را به مدت 2-3ساعت در هوای اتاق می گذاریم البته پس ازیك ساعت خمیر را دوباره با روغن ورز می دهیم ..
از طرفی روغن را در ظرفی داغ كرده و هسته خرماها را جدا میكنیم وخرماها را در روغن سرخ می كنیم وقتی خمیر آماده شد به اندازه دلخواه جدا كرده و گرد میكنیم (در اصطلاح محلی چونه میكنیم) چونه های خمیر را به مدت كوتاهی كنار می گذاریم سپس انها را با وردنه پهن كرده و خرما را داخل آن میگذاریم و سه طرف آنرا روی هم میگذاریم تا شكل مثلثی به خود بگیرد مرحله بعد شانه زدن برای زیبایی و سوزن زدن که با نوک تیز چاقو،چنگال و یا چیزی شبیه به آن میتوانید انجام دهید این کاربرای پف نکردن کلوچه است حال كلوچه ما آماده پختن است.

منبع :mysistan.loxblog.com

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *