كلوچه خرمایی زابلی

کلوچه

مواد لازم برای تهیه كلوچه محلی خرمایی :
آرد -روغن-خمیر مایه -سیاه دانه و رازیانه(بادیو)کنجد و خرما می باشد

طرز تهیه خمیر :

ابتدا خمیر مایه را در نصف لیوان آب ولرم حل كرده سپس در یك ظرفی آب و روغن و خمیر مایه حل شده و رازیانه و سیاه دانه را میریزیم و آرد را به آن اضافه می كنیم و ورز می دهیم آرد باید به اندازه ای اضافه گردد كه خمیر به دست نچسبد روی خمیر پارچه تمیزی می اندازیم و خمیر را به مدت 2-3ساعت در هوای اتاق می گذاریم البته پس ازیك ساعت خمیر را دوباره با روغن ورز می دهیم ..
از طرفی روغن را در ظرفی داغ كرده و هسته خرماها را جدا میكنیم وخرماها را در روغن سرخ می كنیم وقتی خمیر آماده شد به اندازه دلخواه جدا كرده و گرد میكنیم (در اصطلاح محلی چونه میكنیم) چونه های خمیر را به مدت كوتاهی كنار می گذاریم سپس انها را با وردنه پهن كرده و خرما را داخل آن میگذاریم و سه طرف آنرا روی هم میگذاریم تا شكل مثلثی به خود بگیرد مرحله بعد شانه زدن برای زیبایی و سوزن زدن که با نوک تیز چاقو،چنگال و یا چیزی شبیه به آن میتوانید انجام دهید این کاربرای پف نکردن کلوچه است حال كلوچه ما آماده پختن است.

منبع :mysistan.loxblog.com

By مرضیه فلاح زاده

ما دو دوست و دو جوان هستیم و هر دو عشق به ایران و گردشگری ایران داریم طوری که این عشقمان ما را به این فکر انداخت که این وبسایت را باهم راه بیندازیم.نمیدانیم تا چه حد رضایت بازدید کنندگان عزیز را فراهم کنیم ولی ما عاشقانه این کار را ادامه خواهیم داد.دوستانی هستیم که بسیار دوستانه و عاشقانه از راه دور باهم در تعامل هستیم و این وبسایت را باهم مدیریت میکنیم.هدف ما و کار ما تنها به وب ختم نمی شود و در کنار وب کارهای دیگری در زمینه گردشگری و غیر گردشگری(مثل:گردشگری و برنامه ریزی شهری و…)را انجام می دهیم که تا حالا با کمک خدا موفق بوده ایم و امیدواریم در این وبسایت هم بتوانیم موفق عمل کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *